Bekijk Categorieën
RIEM ACCESSOIRES

RIEM ACCESSOIRES

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 50
rating

Beltkeeper cordura zwart. Zwart cordura beltkeeper voor de police koppel. Met twee zware drukknoopsluitingen. Deze houden de binnen- en buiten..

€ 2,95

rating

Handschoenhouder cordura zwart. Zwart cordura beltholder voor een paar handschoenen van Wings Military & Tctical Gear. Is te gebruiken voor ..

€ 6,95

rating

Handschoenhouder Mil-tec cordura zwart. Zwart cordura beltholder voor een paar handschoenen van Mil-tec. Is door de ruime, met klittenband verst..

€ 7,95

rating

Handschoentasje cordura 2-vaks zwart. Zwart cordura koppeltas van Wings Military & Tactical Gear. Zeer geschikt om latex handschoentjes in o..

€ 8,95

rating

Knuppelhouder cordura. Cordura houder voor een gummiknuppel. Maximale diameter van de knuppel is 3 cm. Kan aan een riem of koppel gedragen wor..

€ 9,95

rating

Microfoonhouder cordura. Cordura houder voor een spreeksleutel. Voor bevestiging om een epaulette.  ..

€ 5,95

rating

Mil-tec beltkeeper met karabiner. Beltkeeper met een kunststof karabiner van Mil-tec. Wordt door middel van de klittenbandsluiting om een riem o..

€ 4,95

rating

Molle carabiner hook coyote tan 2-pack. Set van twee karabijnhaken van 101Inc. De strap is gemaakt van stevig cordura en heeft een klittenbandsl..

€ 5,95

rating

Molle carabiner hook poly coyote 2-pack. Set van twee stevige karabijnhaken van 101Inc. in de kleur coyote tan. Deze carabiner is zo gemaakt dat..

€ 3,95

rating

Molle carabiner hook poly zwart 2-pack. Set van twee stevige zwarte karabijnhaken van 101Inc. Deze carabiner is zo gemaakt dat hij ook om een M...

€ 3,95

rating

Molle snaphook met keyring coyote tan 2-pack. Set van twee sleutelringhouders met sleutelringen van 101 Inc. De strap is gemaakt van stevig cord..

€ 4,95

rating

Molle snaphook met keyring groen 2-pack. Set van twee sleutelringhouders met sleutelringen van 101 Inc. De strap is gemaakt van stevig cordura e..

€ 4,95

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 50