Bekijk Categorieën
RIEMEN / KOPPELS

RIEMEN / KOPPELS

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 27
rating

Beltkeeper cordura zwart. Zwart cordura beltkeeper voor de police koppel. Met twee zware drukknoopsluitingen. Deze houden de binnen- en buiten..

€ 2,95

1 text_instock

Beltkeepers 4 stuks

Stealth

rating

Beltkeepers 4 stuks. 4 Beltkeepers voor de police koppel. Deze houden de binnen- en buitenriem netjes bij elkaar...

€ 9,95

rating

Cytac duty Police koppelriem zwart XL. Extra lange politiekoppel van Cytac. Voorzien van een kunststof veiligheidssluiting. Deze dient zowel aa..

€ 24,95

rating

Koppelriem Molle system coyote tan. Koppelriem  met M.O.L.L.E. system in de kleur coyote tan van 101 Inc. Met diverse lussen voor het beve..

€ 14,95

rating

Koppelriem Molle system groen. Koppelriem  met M.O.L.L.E. system in het groen van 101 Inc. Met diverse lussen voor het bevestigen van Moll..

€ 14,95

rating

Koppelriem Molle system zwart. Koppelriem met M.O.L.L.E. system in het zwart van 101 Inc. Met diverse lussen voor het bevestigen van Molle acce..

€ 14,95

rating

Lederen riem zwart. Rundlederen riem met metalen gesp. De riem is 4 cm breed. Verkrijgbaar in : 85 cm.   - 34 inch.  9..

€ 11,95

rating

Mil-tec beltkeeper met karabiner. Beltkeeper met een kunststof karabiner van Mil-tec. Wordt door middel van de klittenbandsluiting om een riem o..

€ 4,95

rating

Police koppelriem 14-delig. Politiekoppel met een losse binnenriem. De binnenriem is met klittenband aan de buitenriem vast te zetten. Voorzi..

€ 54,95

rating

Police koppelriem zwart. Politiekoppel met een losse velcro binnenriem.Voorzien van een zwart kunststof veiligheidssluiting. (driepunts sluiting)..

€ 14,95

2 text_instock

Stealth koppel groen

Stealth

rating

Stealth koppel groen. Koppelriem met een hard kunststof snelsluiting.In iedere gewenste lengte vast te zetten.Lengte 130 cm...

€ 14,95

4 text_instock

Stealth koppel zwart

Stealth

rating

Stealth koppel zwart. Koppelriem met een hard kunststof snelsluiting.In iedere gewenste lengte vast te zetten. Verkrijgbaar in : Lengte 115 cm..

€ 14,95

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 27