Bekijk Categorieën
DART ACCESSOIRES

DART ACCESSOIRES

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 17

7 text_instock

Bull's Bracket

Bull's Darts

rating

Bull's Bracket. Losse ophangbeugel voor een dartbord. Compleet met schroeven en drie rubber doppen. Ook handig om 's zomers het bord in de tui..

€ 3,95

rating

Bull's dart fingergrip waxblokje. Waxblokje voor stroeve vingers van Bull's Darts. Afmeting ongeveer 4,5 x 3,5 cm...

€ 1,50

rating

Bull's flight punch machine. Flight perforator van Bull's Darts. Maakt een mooi rechthoekig gaatje in de flights zodat de shaftring hier..

€ 14,95

rating

Dart pointholder kunststof zwart. Zwart kunststof pointholder van Bull's Darts. Om de darts netjes in op te bergen en de punten te bescherme..

€ 0,95

rating

Dart pointholder pyramide rood. Kunststof pointholder van Bull's Darts. Hier kun je de dartpijlen netjes in opbergen. De flights kunnen erop b..

€ 1,75

rating

Dart pointholder triangle zwart. Zwart kunststof pointholder om de darts netjes in op te bergen. De flights kunnen erop blijven zitten...

€ 1,50

rating

Dart scorebord flexmarker. Wit perspex scorebord voor gebruik met whiteboard markers. Geschikt voor tactics, 501 etc. 45 x 30 cm. Let op, wo..

€ 14,95

rating

Dart scorebord glas met zwarte lijst. Glazen scorebord voor gebruik met whiteboard markers.Met zwarte omlijsting. Geschikt voor tactics, 501 etc..

€ 17,95

rating

Dart scorebord krijtjes. Witte krijtjes voor gebruik op het krijtbord. Per doosje met 12 krijtjes...

€ 1,50

rating

Dart scorebord stift Maxiflo dik. Whiteboard marker met een dikke punt. Speciaal voor de dart scoreborden. Met pompsysteem om de inkttoevoer t..

€ 2,50

rating

Dart scorebord wisser. Deze wisser is te gebruiken op het krijtbord en op het whiteboard...

€ 2,95

rating

Dart sharpener slijpsteen. Slijpsteen voor dartpunten van Bull's Darts. Aan twee kanten te gebruiken. Draai je dartpunt erin rond en deze word..

€ 2,50

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 17