Bekijk Categorieën
DARTBORDEN

DARTBORDEN

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 13
rating

Abbey dartbord flocked met 6 darts. Compleet dartset van Abbey Darts. Het dartbord is gemaakt van geperst papier, en is aan twee zijden te gebru..

€ 22,95

rating

Bull's Advantage Trainer dartbord. Fraai trainings dartbord van Bull's Darts.Dit bord heeft een extra kleine bullseye en een extra smalle double e..

€ 79,95

rating

Dartbord Surround Advantage Lite zwart. Mooie zwarte safety surround van Bull's. Beschermt de muur rond het dartbord. Wordt eenvoudig om het d..

€ 54,95

rating

Dartbord surround Guard zwart. Mooie zwarte 4-delige dartbord surround van Bull's. De vier delen passen eenvoudig in elkaar. Beschermt de muur..

€ 34,95

rating

Winmau Blade 6 dartbord.De Winmau Blade 6 is de nieuwste opvolger van het alom bekende Blade 5 dartbord.Deze Blade borden zijn alom geprezen en in geb..

€ 59,95

rating

Winmau Diamond Plus dartbord. Wedstrijd dartbord van Winmau, vooral bekend geworden door alle televisie toernooien. Het metalen web is diamantvo..

€ 54,95

rating

Winmau MvG Diamond Plus dartbord. Wedstrijd dartbord in de bekende kleuren van Michael van Gerwen. Het metalen web is diamantvormig in plaats va..

€ 52,95

rating

Winmau Pro SFB dartbord. Het klassieke wedstrijd dartbord van Winmau, met een web van rond draad. De metalen cijferring is verdraaibaar, wa..

€ 44,95

rating

Bull's Classic dartbord. Klassiek wedstrijd dartbord van Bull's Darts. Gemaakt van high quality sisal.De rond metalen bedrading is met krammen o..

€ 34,95

rating

Dartbord Surround Advantage zwart. Mooie zwarte safety surround van Bull's. Beschermt de muur rond het dartbord. Wordt eenvoudig om het dartbo..

€ 59,95

rating

Speelgoed dartbord 2-zijdig met 6 darts. Compleet speelgoed dartset van Combat Force Toys. Het dartbord is gemaakt van geperst papier, en is aan..

€ 9,95

rating

Speelgoed dartbord met klittenband darts. Compleet speelgoed dartset van Combat Force Toys. Veilig door kinderen te gebruiken dankzij de ballen ..

€ 4,95

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 13