Bekijk Categorieën
DARTPIJLEN

DARTPIJLEN

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 45
rating

Abbey Black Steel modulair dartset. Compleet modulair dartset van Abbey Darts. Doordat je de punt van de dart eenvoudig kunt verwisselen zijn de..

€ 16,95

rating

Abbey dartbord flocked met 6 darts. Compleet dartset van Abbey Darts. Het dartbord is gemaakt van geperst papier, en is aan twee zijden te gebru..

€ 22,95

rating

Bull's @501 Black darts. Steeltip darts met een knurled barrel. Barrel is gemaakt van 90% tungsten staal. Per set van drie darts in een ha..

€ 59,95

rating

Bull's Bear darts. Eenvoudige steeltip darts voor de beginnende darter. Barrel is gemaakt van brass ( koperlegering). Compleet met nylon s..

€ 13,95

rating

Bull's Black Jack darts. Steeltip darts voor de beginnende darter. Barrel is gemaakt van brass ( koperlegering). De barrel is (deels) zwar..

€ 22,95

rating

Bull's Classic tungsten darts. Steeltip darts voor de serieuze darter. De barrel is gemaakt van 80% tungsten staal. Per set van drie darts..

€ 52,95

rating

Bull's Phantom Grip darts. Steeltip darts met een gegroefde barrel. Extra stroef door microgroefjes tussen de blauwe groeven. Barrel is ge..

€ 64,95

rating

Bull's Roulette darts. Steeltip darts voor de beginnende darter. Barrel is gemaakt van brass ( koperlegering). De barrel is wat lenge..

€ 19,95

rating

Bull's Shark darts. Steeltip darts met een unieke haaienvinnen grip op de barrel. Barrel is gemaakt van 90% tungsten staal. Per set van dr..

€ 56,95

rating

Bull's Tank darts. Eenvoudige steeltip darts voor de beginnende darter. Barrel is gemaakt van brass ( koperlegering). De barrel is wat lan..

€ 21,95

rating

Bull's Tarantula darts. Steeltip darts voor de beginnende darter. De barrel is gemaakt van brass ( koperlegering). De barrel is deels zwar..

€ 17,95

rating

Bull's Thriller darts. Steeltip darts voor de beginnende darter. De barrel is gemaakt van brass ( koperlegering) en heeft een stroeve g..

€ 19,95

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 45