Bekijk Categorieën

Fosco Industries

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 156
rating

All weather notebook groot. Waterproof notitieblok groot.Door de coating is het papier goed bestand tegen natte omstandigheden.Kan zelfs onder wat..

€ 4,95

rating

All weather notebook klein. Waterproof notitieblok klein.Door de coating is het papier goed bestand tegen natte omstandigheden.Kan zelfs onder wat..

€ 3,95

rating

Bestekset in zakmes zwart. Zakmes van Fosco Industries. Met een groot mes, blik/flesopener, kurkentrekker, lepel en vork. De lepel en de vork..

€ 9,95

rating

Bestekset met karabiner lexan groen. Lichtgewicht bestekset van Fosco Industries. Gemaakt van sterk lexaan kunststof.Bestaat uit een mes, een vo..

€ 3,95

rating

Bestekset opvouwbaar in sheath zwart. Opvouwbaar (camping) bestekset van Fosco Industries.Heften van zwart kunststof.Eetgedeelte van verchroomd me..

€ 8,95

rating

Bestekset rvs 3 delig. Bestekset, bestaande uit een mes, een vork en een lepel. Gemaakt van rvs. Het bestek is gemakkelijk op elkaar vast te s..

€ 4,95

rating

Bestekset rvs 4 delig met opener. Bestekset, bestaande uit een mes, een vork, een lepel, en een houder met blik- en fles opener. Gemaakt van rvs..

€ 6,95

rating

Blikopener mini U.S. Style los. Metalen blikopener van Mil-tec. Compact en toch stevig. Handig voor op vakantie etc. Lengte 3,8 cm. Breedt..

€ 1,00

rating

Bord rvs rond. Rond hoogglans rvs bord Doorsnede 24,5 cm...

€ 8,95

rating

Bretels desertcamo. Elastische bretels in desertcamo. Verstelbaar van 62 tot 103 cm. Breedte 3,5 cm. Met drie stevige metalen clips...

€ 12,95

rating

Broek elastieken 2 stuks groen. Twee broek elastieken van Fosco Industries. Wordt veel gebruikt om de broek boven de kisten vast te maken. Met..

€ 2,50

rating

Camouflage wrap digicamo. Camouflage wrap van Fosco Industries in digital camo. Deze tape is goed rekbaar en kleeft uit zichzelf waardoor het aa..

€ 7,95

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 156