Bekijk Categorieën
DIVERSE LED LAMPEN

DIVERSE LED LAMPEN

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12
rating

Clip ledlamp met cob side led. Kunststof led zaklamp met sideled en clip. Met de clip is de zaklamp handig ergens aan op te hangen. Aan de ach..

€ 4,95

rating

Hoeklamp led klein groen. Hoeklamp met 1 witte led. In de kop zitten verschillende kleurfilters.(rood, groen en blauw) Door de kop te draaien ..

€ 8,95

rating

Ledlamp met cob sideled USB oplaadbaar. Praktische oplaadbare XPE led zaklantaarn met een verstelbare lichtbundel van 100 Lumen.Door de kop van de..

€ 11,95

rating

Ledlamp tactical 800 Lumen oplaadbaar. Oplaadbare en focusbare tactische led zaklamp.Via de ingebouwde micro-USB poort zijn de twee Li-ion 1.200 m..

€ 39,95

rating

Ledlamp tactical self defense 30 cm. Tactische led zaklamp, die ook als zelfverdedigingsmiddel gebruikt kan worden. De lamp is gemaakt van duurz..

€ 14,95

rating

Mil-tec tactical ledlamp 500 Lumen rechargeable. Tactische oplaadbare led zaklamp van Mil-tec. De lamp is gemaakt van duurzaam zwart geanodiseer..

€ 34,95

rating

Sleutelhanger led zaklamp mini geel. Compact sleutelhanger ledlampje van Benson. Met witte ledlamp en sleutelring. Totale lengte 6,7 cm. Wor..

€ 1,50

rating

Sleutelhanger led zaklamp mini groen. Compact sleutelhanger ledlampje van Benson. Met witte ledlamp en sleutelring. Totale lengte 6,7 cm. Wo..

€ 1,50

rating

Speras tactical ledlamp met mount en remote pressure switch. Oplaadbare tactische ledlamp van Speras met een maximale output van 2.000 Lumen en ee..

€ 89,95

rating

Theta weaponlight 500 Lumen rechargeable. Compacte oplaadbare tactische combi ledlamp van Theta Optics.De lamp past op iedere Weaver of Picatinny ..

€ 69,95

rating

Zaklamp solar met dynamo 3 leds wit. Oplaadbare ledlamp met een zonnepaneeltje en een dynamo.Voorzien van 3 helderwitte leds.Handig voor op de campin..

€ 9,95

rating

Weaponlight met lasersight rechargeable. Compacte oplaadbare tactische combi ledlamp/lasersight van JS-Tactical.De lamp past op iedere Weaver of P..

€ 59,95

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12