Bekijk Categorieën
DIVERSE LED LAMPEN

DIVERSE LED LAMPEN

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 14
rating

Clip ledlamp met cob side led. Kunststof led zaklamp met sideled en clip. Met de clip is de zaklamp handig ergens aan op te hangen. Aan de ach..

€ 4,95

rating

Hoeklamp led klein groen. Hoeklamp met 1 witte led. In de kop zitten verschillende kleurfilters.(rood, groen en blauw) Door de kop te draaien ..

€ 8,95

rating

JS-Tactical rechargeable ledlamp met remote switch. Oplaadbare tactische ledlamp van JS-Tactical.Gemaakt van duurzaam zwart geanodiseerd vliegtuig..

€ 34,95

rating

Ledlamp met cob sideled USB oplaadbaar. Praktische oplaadbare XPE led zaklantaarn met een verstelbare lichtbundel van 100 Lumen.Door de kop van de..

€ 11,95

rating

Ledlamp tactical 800 Lumen oplaadbaar. Oplaadbare en focusbare tactische led zaklamp.Via de ingebouwde micro-USB poort zijn de twee Li-ion 1.200 m..

€ 39,95

rating

Ledlamp tactical self defense 30 cm. Tactische led zaklamp, die ook als zelfverdedigingsmiddel gebruikt kan worden. De lamp is gemaakt van duurz..

€ 14,95

rating

Mil-tec tactical ledlamp 500 Lumen rechargeable. Tactische oplaadbare led zaklamp van Mil-tec. De lamp is gemaakt van duurzaam zwart geanodiseer..

€ 29,95

rating

Sleutelhanger led zaklamp mini geel. Compact sleutelhanger ledlampje van Benson. Met witte ledlamp en sleutelring. Totale lengte 6,7 cm. Wor..

€ 1,50

rating

Sleutelhanger led zaklamp mini groen. Compact sleutelhanger ledlampje van Benson. Met witte ledlamp en sleutelring. Totale lengte 6,7 cm. Wo..

€ 1,50

rating

Speras tactical ledlamp met mount en remote pressure switch. Oplaadbare tactische ledlamp van Speras met een maximale output van 1.900 Lumen.Met d..

€ 89,95

rating

Zaklamp solar met dynamo 3 leds wit. Oplaadbare ledlamp met een zonnepaneeltje en een dynamo.Voorzien van 3 helderwitte leds.Handig voor op de campin..

€ 9,95

rating

Ledlamp met cob sideled 1xAA. Compact tactisch zaklampje van Wings Military & Tactical Gear. Gemaakt van duurzaam zwart geanodiseerd alumini..

€ 8,95

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 14