Bekijk Categorieën
LAMP ACCESSOIRES

LAMP ACCESSOIRES

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 14
rating

Duo sleutelhanger metaal. Losklikbare metalen sleutelhanger, met aan beide delen een sleutelring. kan bijvoorbeeld gebruikt worden om de autosle..

€ 2,95

3 text_instock

Fenix diffuser lens

Fenix

rating

Fenix diffuser lens. Diffuser lens, passend op de LD-10, LD-20 en PD-30. Zorgt voor diffuus getemperd licht. Kan, als deze op de lamp zit, ook..

€ 3,95

3 text_instock

Fenix diffuser tip

Fenix

rating

Fenix diffuser tip. Diffuser tip, passend op de LD-10, LD-20 en PD-30. Zorgt voor zacht rondschijnend getemperd licht. Lengte 8,5 cm..

€ 5,95

rating

Maglite D Cell beltholder cordura. Draagring voor een Maglite zaklamp van Stealth. De ring is van hard kunststof, de riemband is van zwart cordu..

€ 6,95

rating

Maglite reserve glas voor C en D cell. Los glas van Maglite.Geschikt voor alle C en D-Cell Maglite lampen.Niet geschikt voor de oplaadbare Mag Charge..

€ 4,95

rating

Maglite reserve glas voor Mag Charger. Los glas van Maglite.Geschikt voor de Maglite Mag Charger oplaadbare lamp.Niet geschikt voor de C en D-Cell Ma..

€ 8,95

rating

Nite Ize Led Upgrade Combo AA. Een set van een ledlamp met lens en een aan/uit knop voor de Mini Maglite. Maakt van je Mini Maglite een krachtig..

€ 19,95

rating

Nite Ize stretch lite holster. Zwart cordura riemholster voor zaklampen etc. van Nite Ize. Met 360 graden draaibare hard kunststof clip, dus zow..

€ 16,95

rating

Reservelamp Maglite magnum star Xenon. Blister met een reservelampje voor de Maglite C en D cell. Deze is er in uitvoeringen voor de 2..

€ 6,95

rating

Reservelamp Maglite ultra mini AAA. Blister met twee reservelampjes voor de Ultra Mini AAA.  ..

€ 4,75

rating

Reservelamp Maglite white star Krypton. Blister met twee reservelampjes voor de Maglite C en D cell. Deze zijn er in uitvoeringen voor..

€ 6,95

rating

Sleutelring metaal doorsnede 22 m.m. Vernikkeld stalen sleutelring. Doorsnede van de ring is 22 mm.  ..

€ 0,40

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 14