Bekijk Categorieën
DIVERSE TOOLS

DIVERSE TOOLS

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10
rating

Fosco survivalzaag opvouwbaar. Survivalzaag van Fosco Industries.Met een handige drukknop voor de vergrendeling en ontgrendeling.Het zaagblad word..

€ 9,95

rating

Fosco survivalzaag XL opvouwbaar. Survivalzaag van Fosco Industries.Met een handige drukknop voor de vergrendeling en ontgrendeling.Het zaagblad w..

€ 18,95

rating

Mil-tec Black Large Multitool. Pocket tool van zwart geanodiseerd en roestvast 2Cr13 staal van Mil-tec. Het heft is van zwart vliegtuigaluminium..

€ 31,95

rating

Mil-tec Black Small Multitool. Pocket tool van zwart geanodiseerd en roestvast 2Cr13 staal van Mil-tec. Het heft is van zwart vliegtuigalumin..

€ 22,95

rating

Mil-tec combat tool large met sheath. Multi-tool in combat uitvoering van Mil-tec.De heften zijn gemaakt van zwart aluminium en ABS kunststof. A..

€ 19,95

rating

Olight Otacle K1 multitool. EDC pocket multitool/zakmes van Olight.EDC staat voor Every Day Carry, een mes dus die je door het handzame formaat ge..

€ 29,95

rating

Survival tool rvs met 11 functies. Pocket survivaltool in creditcard formaat met 11 functies van Fosco Industries. Gemaakt van roestvast staal. ..

€ 3,95

rating

Zakmes compact 7 functies rood. Compact en licht zakmesje van Wings Military & Tactical Gear. Gemaakt van roestvast staal met een rood kunst..

€ 4,95

rating

Zakmes militair German 7 functies. Kopie van het Duitse legerzakmes, gemaakt door 101 Inc. Gemaakt van roestvast staal, met een opgelegde groen ..

€ 8,95

rating

Zakmes militair KL95 met 6 functies. Kopie van het Koninklijke Landmacht zakmes, gemaakt door 101 Inc. Gemaakt van roestvast staal. De 6 funct..

€ 8,95

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10