Bekijk Categorieën
LEATHERMAN TOOLS

LEATHERMAN TOOLS

Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11
rating

Leatherman Arc tool met sheath en bitkit. De Leatherman Arc multitool is één van de nieuwste modellen van Leatherman USA, gebouwd met hoogwaardige..

€ 299,95

rating

Leatherman Bit Kit. Set met 21 tweezijdig bruikbare bitjes. De bits zijn gemaakt van zwart S2 staal. Ze worden geleverd in twee handige kunsts..

€ 32,95

rating

Leatherman Bond tool met nylon sheath. De Leatherman Bond Tool is het nieuwe Instapmodel van Leatherman Tools.Toch heeft deze met zijn 14 tools alle ..

€ 89,95

rating

Leatherman Curl tool met nylon sheath. De Leatherman Curl Tool is geïnspireerd op de zeer populaire Leatherman Wave+.Net als bij de Wave is het vergr..

€ 129,95

rating

Leatherman Rev tool. Tang met rvs handgrepen en rvs body van Leatherman. De Rev is voorzien van 13 functies. Het mesblad ligt aan de buitenzij..

€ 69,95

rating

Leatherman sheath los nylon medium.Losse zwart nylon riemhoes voor een Leatherman Tool.Is met de lus aan de achterzijde op een riem te schuiven.Drukkn..

€ 16,95

rating

Leatherman Sidekick tool. Tang met rvs handgrepen en rvs body. De messen zijn met 1 hand te openen. Lengte uitgeklapt 15,5 cm, ingeklapt 9,7 c..

€ 99,95

rating

Leatherman Wave Plus tool. De Leatherman Wave Plus is de opvolger van de beroemde Wave tool. De Wave Plus heeft alle functies van de voorganger,..

€ 159,95

rating

Leatherman Wingman tool met sheath. Tang met rvs handgrepen en rvs body. Het mes en het schaartje zijn met 1 hand te openen. Lengte uitgeklapt..

€ 99,95

rating

Nite Ize stretch tool holster. Zwart cordura riemholster voor zakmessen, tools etc. van Nite Ize. Met 360 graden draaibare hard kunststof clip, ..

€ 18,95

rating

Leatherman ratchet driver. Handige multi-directional ratel (ratchet) voor iedere multitool met een bitdriver van Leatherman.Met de ratel is het mogel..

€ 36,95

Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11