Bekijk Categorieën
SURVIVAL BIJLEN

SURVIVAL BIJLEN

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 14
rating

Bijl Zombie Killer met sheath. Compact bijltje van Steel Claw Knives.Gemaakt van roestvast zwart geanodiseerd staal.Het heft is omwikkeld met groen p..

€ 19,95

rating

Fosco survival bijl. Survival bijl van Fosco Industries. Zwart hard geanodiseerd roestvast staal. Gerubberd antislip heft met fingergrip. Wo..

€ 14,95

rating

Fosco survivalzaag opvouwbaar. Survivalzaag van Fosco Industries.Met een handige drukknop voor de vergrendeling en ontgrendeling.Het zaagblad word..

€ 9,95

rating

Fosco survivalzaag XL opvouwbaar. Survivalzaag van Fosco Industries.Met een handige drukknop voor de vergrendeling en ontgrendeling.Het zaagblad w..

€ 18,95

rating

Multi schep met zaag en bijl. Multi schep met zaag en bijl van Fosco Industries. Complete multi tool survivalset met een schep, een bijl en een..

€ 21,95

rating

Outdoor bijl Benson multi 280 gram 23 cm. Compacte survival en outdoor bijl van Benson. Het blad is van deels zwart geanodiseerd carbonstaal. ..

€ 14,95

rating

Outdoor bijl Hofftech 600 gram. Survival en outdoor bijl van Hofftech. Steel van glasvezel versterkt kunststof, met zwart/rood gerubberde ergono..

€ 19,95

rating

Outdoor bijl Mil-tec 360 gram groen. Eenvoudige survival en outdoor bijl van Mil-tec. Het blad is van zwart geanodiseerd carbonstaal. De breed..

€ 11,95

rating

Outdoor bijl Mil-tec 965 gram oranje. Survival en outdoor bijl van Mil-tec. Het blad is van carbonstaal. De breedte van het blad is bij de kop..

€ 19,95

rating

Outdoor bijl multi functie 880 gram. Survival en outdoor bijl van Wings Military & Tactical Gear. Zwart geanodiseerde stalen bijl met een ge..

€ 12,95

rating

Outdoor bijl Sol met firesteel en sheath. Survival en outdoor bijl van SOl. (Survive Outdoors Longer). Het blad is van 420 roestvaststaal met ee..

€ 44,95

rating

Njord trekkingbijl carbonstaal essenhout. Compacte en sterke trekking- of campeerbijl van Njord.Alle bijlen van Njord worden door ambachtslieden nog ..

€ 49,95

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 14