Bekijk Categorieën

ZWAARDEN

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 15
rating

Samuraizwaard 102 cm. zwart/copper. Samuraizwaard met een zwarte schede. Gemaakt van roestvast staal.Het lemmet is niet geslepen, het zwaard is ..

€ 49,95

rating

Samuraizwaard 105 cm. katana allblack. Geheel zwarte katana met een witte print op het lemmet en op de schede. Gemaakt van zwart geanodiseerd ro..

€ 49,95

rating

Samuraizwaard 45 cm. zwart met rekje. Samuraizwaard met een glanzend zwarte schede. Gemaakt van roestvast staal.Het lemmet is niet geslepen, het..

€ 19,95

rating

Samuraizwaard 45 cm. zwart/goud met rekje. Samuraizwaard met een glanzend zwarte schede. Gemaakt van roestvast staal.Het lemmet is niet geslepen..

€ 19,95

rating

Samuraizwaard 99 cm. katana navy-gold. Samuraizwaard met een blauw/gouden schede. Gemaakt van roestvast staal.Het lemmet is niet geslepen, het z..

€ 39,95

rating

Samuraizwaard 99 cm. katana white-gold. Samuraizwaard met een witte schede. Gemaakt van roestvast staal.Het lemmet is niet geslepen, het zwaard ..

€ 49,95

rating

Samuraizwaard 99 cm. katana wood zwart. Samuraizwaard met een goudkleurige print op de schede. Gemaakt van roestvast staal.Het lemmet is niet ge..

€ 44,95

rating

Samuraizwaard 99 cm. katana zwart. Samuraizwaard met een witte print op de schede. Gemaakt van roestvast staal.Het lemmet is niet geslepen, het ..

€ 49,95

rating

Samuraizwaard 99 cm. katana zwart/wit. Samuraizwaard met een witte print op de schede. Gemaakt van roestvast staal.Het lemmet is niet geslepen, ..

€ 49,95

rating

Samuraizwaard Kill Bill 2 met zwaardrek. Samuraizwaard, bekend uit de Kill Bill films. Gemaakt van roestvast staal.Het lemmet is niet geslepen, ..

€ 59,95

rating

Samuraizwaard Kill Bill met zwaardrek. Samuraizwaard, bekend uit de Kill Bill films. Gemaakt van roestvast staal.Het lemmet is niet geslepen, he..

€ 59,95

rating

Samuraizwaard set 3 stuks met rek. Set van 3 zwaarden op een zwaardrek.De samuraizwaarden hebben een witte print op de zwart gelakte schede. Gem..

€ 99,95

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 15