Bekijk Categorieën
PANNEN / KETELS

PANNEN / KETELS

Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7
rating

Koekenpan Mil-tec alu met coating. Lichtgewicht aluminium koekenpan van Mil-tec. De pan heeft een anti-aanbak coating. Door de opklapbare hand..

€ 18,95

rating

Mess tin set aluminium. Set van twee aluminium pannetjes. Deze zijn in elkaar op te bergen. Het handvat van beide is omklapbaar. Lichtgewich..

€ 18,95

rating

Pangreep aluminium. Stevige pangreep van Fosco Industries. Gemaakt van lichtgewicht aluminium. Past op haast alle camping en kampeerpannen. ..

€ 3,95

rating

Pannenset rvs 4-delig. Lichtgewicht en compact pannenset van Mil-tec. Gemaakt van hoogwaardig roestvast staal.Met wegklapbare handgrepen. Het ..

€ 24,95

rating

Pathfinder rvs kom met steel. Compacte duurzaam roestvast stalen kom van Pathfinder.De kom kan rechtstreeks in het vuur of op een brandertje geplaats..

€ 12,95

rating

Waterketel 0,8 ltr. aluminium. Aluminium thee/waterketel van Mil-tec. Opklapbaar handvat. Met deksel. Wordt geleverd met uitneembaar theefil..

€ 13,95

rating

Pannenset rvs 2-persoons. Lichtgewicht en compact pannenset van Mil-tec. Gemaakt van hoogwaardig rvs, met een verkoperde bodem voor een bet..

€ 29,95

Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7