Bekijk Categorieën
RIEMEN / KOPPELS

RIEMEN / KOPPELS

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 47
rating

Beltkeeper cordura zwart. Zwart cordura beltkeeper voor de police koppel. Met twee zware drukknoopsluitingen. Deze houden de binnen- en buiten..

€ 2,95

1 text_instock

Beltkeepers 4 stuks

Stealth

rating

Beltkeepers 4 stuks. 4 Beltkeepers voor de police koppel. Deze houden de binnen- en buitenriem netjes bij elkaar...

€ 9,95

rating

Buckleriem leder zwart. Rundlederen riem zonder gesp voor buckles. Door de drukkers is de buckle makkelijk te plaatsen en te verwisselen. Verk..

€ 11,95

rating

Cytac duty Police koppelriem zwart XL. Extra lange politiekoppel van Cytac. Voorzien van een kunststof veiligheidssluiting. Deze dient zowel aa..

€ 24,95

rating

Koppelriem Molle system coyote tan. Koppelriem  met M.O.L.L.E. system in de kleur coyote tan van 101 Inc. Met diverse lussen voor het beve..

€ 14,95

rating

Koppelriem Molle system groen. Koppelriem  met M.O.L.L.E. system in het groen van 101 Inc. Met diverse lussen voor het bevestigen van Moll..

€ 14,95

rating

Koppelriem Molle system zwart. Koppelriem met M.O.L.L.E. system in het zwart van 101 Inc. Met diverse lussen voor het bevestigen van Molle acce..

€ 14,95

rating

Lederen riem zwart. Rundlederen riem met metalen gesp. De riem is 4 cm breed. Verkrijgbaar in : 85 cm.   - 34 inch.  9..

€ 11,95

rating

Mil-tec beltkeeper met karabiner. Beltkeeper met een kunststof karabiner van Mil-tec. Wordt door middel van de klittenbandsluiting om een riem o..

€ 4,95

rating

Nederlandse  koppelriem groen. Originele Nederlandse koppelriem met een metalen sluiting. Van oersterk groen canvas. Eenvoudig te verstel..

€ 8,95

rating

Police koppelriem 14-delig. Politiekoppel met een losse binnenriem. De binnenriem is met klittenband aan de buitenriem vast te zetten. Voorzi..

€ 54,95

rating

Police koppelriem zwart. Politiekoppel met een losse velcro binnenriem.Voorzien van een zwart kunststof veiligheidssluiting. (driepunts sluiting)..

€ 14,95

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 47