Bekijk Categorieën
KOMPASSEN

KOMPASSEN

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 14
rating

Armband paracord met kompas coyote tan. Stoere survival armband met een kompasje van 101 Incorporated. Gemaakt van sterk nylon paracord in de kl..

€ 5,95

rating

Armband paracord met kompas groen. Stoere survival armband met een kompasje van 101 Incorporated. Gemaakt van sterk nylon paracord in de kleur c..

€ 5,95

rating

Armband paracord met kompas zwart. Stoere survival armband met een kompasje van 101 Incorporated. Gemaakt van sterk nylon paracord in de kleur c..

€ 5,95

rating

BCB micro button kompas. Zeer klein bushcraft kompasje van BCB. Dit vloeistofgevulde kompasje is zo klein dat het echt in ieder survivalsetje pa..

€ 3,95

rating

Fluit kunststof oranje met hoge tonen. Oranje kunststof fluit. Deze fluit produceert hoge tonen met een grote reikwijdte. Ook geschikt om hond..

€ 1,95

rating

Fluit kunststof oranje pealess. Oranje kunststof fluit van Fosco Industries. Zeer luide fluit met 3 geluidskamers. Twee kamers hebben een ultr..

€ 1,95

rating

Fluit met kompas en thermometer. Groen kunststof fluit met een kompasje en een thermometer. Voorzien van een draagkoord...

€ 2,95

rating

Fluit tactical 7 in 1 kunststof. Groen kunststof tactical fluit. De verschillende functies zijn : * Noodfluit / survivalfluit. * Kompas. *..

€ 4,95

rating

Karabijnhaak met kompas en thermometer. Aluminium karabijnhaak met een kompasje en een thermometer. Voorzien van een sleutelring. Hoogte 7,5 c..

€ 6,95

rating

Kompas Highlander fluorescerend. Vloeistofgedempt plaatkompas in fluorescerende uitvoering van Highlander. Lineaal aan de zijkant. Wordt ..

€ 7,95

rating

Kompas vloeistofgedempt glow in the dark. Vloeistofgedempt plaatkompas in Glow in the Dark uitvoering van Fosco Industries.Voorzien van een vergro..

€ 7,95

rating

Plaatkompas Fosco opklapbaar. Vloeistofgedempt plaatkompas. Door het doorzichtige frame gemakkelijk op een landkaart te gebruiken. Met een lin..

€ 6,95

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 14