Bekijk Categorieën
ZIPPO'S / AANSTEKERS

ZIPPO'S / AANSTEKERS

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 21
rating

Benzine aansteker Mil-tec chroom. Stormvaste benzine aansteker van Mil-tec. Werkt op Zippo fluid. (Zippo benzine), of op normale universele aans..

€ 4,95

rating

Benzine aansteker Mil-tec zwart. Stormvaste benzine aansteker van Mil-tec. Werkt op Zippo fluid. (Zippo benzine), of op normale universele aanst..

€ 4,95

rating

Gas aansteker prof diverse kleuren. Eenvoudige wegwerpaansteker van het merk Prof.. Wordt in een willekleurige kleur geleverd. De vlamhoogte i..

€ 0,45

rating

Gas aansteker turbo jetflame black. Gasaansteker met stormvaste blauwe turbo vlam. De hoogte van de vlam is verstelbaar. Uitgevoerd met een lo..

€ 6,95

rating

Gas aansteker turbo jetflame grey. Gasaansteker met stormvaste blauwe turbo vlam. De hoogte van de vlam is verstelbaar. Uitgevoerd met een loc..

€ 6,95

rating

Gas aansteker turbo jetflame white. Gasaansteker met stormvaste blauwe turbo vlam. De hoogte van de vlam is verstelbaar. Uitgevoerd met een lo..

€ 6,95

rating

Gas aansteker turbo metallic blauw. Gasaansteker met stormvaste turbo vlam. De hoogte van de vlam is verstelbaar. Aansteker is met aanstekerga..

€ 1,95

rating

Gas aansteker turbo metallic brons. Gasaansteker met stormvaste turbo vlam. De hoogte van de vlam is verstelbaar. Aansteker is met aanstekerga..

€ 1,95

rating

Gas aansteker turbo navulbaar groen. Gasaansteker met stormvaste turbo vlam. De hoogte van de vlam is verstelbaar. Door de transparante behuiz..

€ 1,00

rating

Silver Match aanstekergas 250 ml. Aanstekergas van Silver Match. Compleet met 5 verschillende soorten nippels voor het navullen van alle merken ..

€ 2,95

rating

Zippo brush chroom regular. Zippo in een geborsteld chromen uitvoering. De stormaansteker die het altijd doet. Werkt op Zippo fluid. (Zippo be..

€ 29,95

16 text_instock

Zippo lighter fluid

Zippo

rating

Zippo lighter fluid. Zippo aansteker benzine, geschikt voor alle benzine aanstekers. Inhoud 125 ml...

€ 4,95

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 21